Mats Lønne

Hils på vår arbeidshest Mats. Han er til stor glede for kunder og kolleger.

DSC 1233

Foto: Even Lundefaret

DSC 1218

Mats kommer fra Porsgrunn og har studert innen medier og kommunikasjon, film, 3D og visuelle effekter. Mats startet å jobbe som fotograf første gang ved siden av sine studier som 17 åring. I tillegg har han også 4 år med arbeidserfaring fra salg og service, som tydelig merkes på hvor godt han håndterer sine kunder.

HDR49 DJI 0797

Funkisbolig: Fotoet av den arkitekttegnende eneboligen i Skien ble tatt i forbindelse med et boligsalg. Foto: Mats Lønne

Yes-man

Mange var om beinet da vi utlyste stilling som fotograf i Telemark. Vi var ikke i tvil når Mats dukket opp i søknadsbunken. Mats er ydmyk og lærevillig, noe som er gull verdt i vår bransje da vi konstant må omstille oss, sette oss inn i nye trender eller rett og slett bare lytte til kunden. Folk flest oppfatter Mats som positiv, nøysom, kvalitetsbevisst og til glede for alle rundt seg er han veldig glad i å si «ja». Det liker vi.

- Jeg liker å fortelle historier. Et bilde sier mer enn 1000 ord. Det å fryse et øyeblikk, viser hvor rik virkeligheten er. Det er historiefortelling i alle slags type bilder, uansett hvor lite og stort. Å jobbe med arkitektur, bolig og eiendom handler om å fortelle en historie som kjøperen vil ønske å være en del av.

Det jeg verdsetter mest med jobben i Inbovi er å ha muligheten til å jobbe hver dag med det jeg elsker, videreutvikle meg faglig og kreativt. Samtidig som jeg får jobbet med flinke og engasjerte kolleger og meglere.

Bakgrunnen min innen serviceyrket kommer også ekstra godt med i mine møter med folk, kunder og i dialog med meglere.

132 A0356
132 A0364
132 A1012
132 A2677

Et utvalg fra Mats sine prosjekter

132 A7502

Ønsker du å bli en del av vårt team?


​​