DJI 0054 kopi
Dronebilder i bildebanken

Ved å bruke dronefoto i markedsføringen til bedriften din kan du skille deg ut fra konkurrentene dine. Derfor kan det være lurt å inkludere dem i bildebanken din.

DJI 0163 Edit

Dronefoto viser profesjonalitet

Inkludering av dronebilder i bildebanken gir bedriften større variasjon i markedsføringsmaterialet, og dette kan du bruke for å bli mer interessant i sosiale media eller få gitt bedre informasjon til kundene dine. Å bruke dronefoto viser profesjonalitet og styrker tilliten hos kundene, da det signaliserer at bedriften verdsetter kvalitet og er i takt med tiden.

Fasade Bak

Hvorfor bruke dronebilder?

Dronebilder er en god ressurs og har mange bruksområder innenfor markedsføringen av bedriften din. De kan brukes for å vise frem eiendommer, byggeprosjekter, bygninger eller for å ta bilder av ansatte i arbeid. De er spesielt fine for å vise bedriftens plassering i nærmiljøet. Allsidigheten til dronebilder gjør dem verdifulle for nettsider, markedsføringsmateriale, presentasjoner og sosiale medier. I tillegg er de et godt hjelpemiddel for å fange kundenes oppmerksomhet.

DJI 0044
DJI 0009 HDR 2

Restriksjoner og regler

Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på og overholde lover og regler knyttet til dronebruk, for å sikre at fotograferingen gjennomføres ansvarlig. Dette inkluderer respekt for restriksjoner som gjelder i for eksempel tettbebygde strøk og verneområder. Ved å ta disse forholdsreglene, kan bedriften dra nytte av dronebildenes potensial til å skape en sterkere tilstedeværelse, engasjere kunder og bygge et positivt omdømme i markedet.

DJI 0010
DJI 0113 Edit

Ser du potensialet i dronebilder for din bedrift? Ikke nøl med å ta kontakt med oss; vi står klare til å bistå deg med å bygge opp din bildebank.

Andre ting man burde ha i bildebanken:

- Bedriftsreportasje

- Ansattportretter

- Produktbilder

- Reklamebilder

- Film

Les mer om bildebank her: Har din bedrift bildebank?

Ta kontakt med oss i dag!


Send oss en mail...
inbovi@inbovi.no
...eller ring oss
(+47) 72 90 90 91
​​