DRS 0017 Edit
Har din bedrift bildebank?

En bildebank er et godt hjelpemiddel for bedriften din. Den gjør det enkelt å være synlig for kundene.


DRS 0138 Pano Edit

Kort fortalt er en bildebank en samling av medieinnhold. Den kan inneholde alt i fra ansattportretter til reklamevideoer. Det viktigste er at den gjenspeiler det som er viktig for deres bedrift.

VK03685
VK04331
VK02294

Hvorfor ha bildebank?

Bildebanken gjør det lett for de ansatte å legge ut rett innhold til rett tid, siden bedriften alltid har relevante bilder tilgjengelig. En annen positiv ting med bildebanken er at den gjør det lettere for bedriften og opprettholde en tydelig visuell identitet. Det er viktig for å bygge tillit og gjenkjennelse hos kundene.

VK02953
DRS 4920 HDR

Når du skal bygge opp en bildebank er det viktig at bildebanken inneholder bilder som er relevant for din bedrift. Ønsker dere å fremheve de ansatte kan det være lurt og ha bilder av de ansatte i ulike situasjoner. For eksempel mens de jobber, eller på sosiale sammenkomster i bedriften. Er det viktig for bedriften og vise frem produkter, kan bildebanken inneholde bilder av produksjonsprosessen, enkle produktbilder eller produktet slik en kjøper vil bruke det.

AU2 A2421 HDR

Vi hjelper deg gjerne med å kartlegge hva som er viktig for dere og hvordan dette kan komme frem i bildebanken. Her er noen tips fra oss om hva som kan være lurt å inkludere:

- Ansattportretter

- Produktbilder

- Dronebilder

- Reklamebilder

- Eiendomsfoto

- Film

Trenger bedriften din bildebank?


Send oss en mail...
inbovi@inbovi.no
...eller ring oss
(+47) 72 90 90 91
​​