Fra «MTV Cribs» til Inbovi

Selskapet Inbovi ble født etter en idè inspirert av et TV-program. Noen av dere husker kanskje MTV Cribs? Programmet gikk på TV-kanalen MTV fra år 2000-2011 hvor de filmet kjendiser som viste frem sine eksklusive boliger (Mansions er kanskje en mer passende beskrivelse).

Filmen viser noen av de første oppdragene vi hadde. Mye har hendt siden den gang.

Innovativ boligvisualisering

Victor Kleive, en ivrig fotostudent på Fotofagskolen, stilte spørsmål ved hvorfor det ikke eksisterer boligvideoer av objekt som ligger på markedet i Norge? Med utdannelsen i ryggen og med stor tro på at boligvideo kom til å revolusjonere eiendomsmarkedet, bestemte han seg for å opprette et selskap, med et mål - å tilby eiendomsmeglere Innovativ boligvisualisering. Et produkt som skulle utfordre de tradisjonelle aktørene i markedet.

Den 20. Mai 2014 startet så eventyret. Etter hardt arbeid og stort pågangsmot, fikk Inbovi sine første kunder. Victor bestemte seg for å kontakte sin gamle studiekamerat, Daniel Seljebø (som for øvrig var i prosessen med å flytte til Oslo), for å spørre om han var interessert i å jobbe sammen for å levere boligvideoer til Eiendomsmeglere. Daniel var ikke vond å be, han pakket raskt sammen å dro tilbake til Trondheim for å ta del i eventyret. Sammen skulle de snart levere produktet boligvideo til eiendomsmeglere i hele landet.

Tillatelse fra Luftfartstilsynet: Inbovi var tidlig ute med bruk av droner i Norge. Her er Victor Kleive avbildet rett etter at Inbovi AS mottok RO3-sertifiseringen fra Luftfartstilsynet.Victor og Daniel leverte i begynnelsen ca. 15 boligvideoer i uka, men etter hvert økte etterspørselen etter andre produkter og Inbovi begynte å levere produkter som kveldsfoto og dronefotografering. Behovet for enda en fotograf meldte seg, og Victor hadde heldigvis en barndomskompis med lang fartstid som fotograf, Vegard Blakstad. Vegard startet med video når resten av Inbovi gikk rundt i bleier, og har faktisk gitt ut egen film på VHS. Det er gammelt det! Han var selvfølgelig med i Student-TV'n i Trondheim og frilanset lenge som lydtekniker. Etter 7 år som fotoansvarlig i annet fotofirma, var Vegard klar for et jobbskifte og nølte ikke med å takke ja til den nye jobben som fotograf og droneoperatør.

Romsdals Budstikke

Bildet ble tatt i forbindelse med en artikkel i Romsdals Budstikke

2018 02 09 2

Vi var raskt ute med å oppgradere vår utstyrspark med markedets beste droner.

Spoler vi åtte år frem i tid, leverer vi nå foto, film og drone til både eiendomsmeglere, utbyggere og produksjonsselskap over hele landet. Vi har produsert reklamer for bedrifter og vært med på innspillinger til dokumentarer og serier på blant annet Netflix, NRK, Discovery og BBC! Denne reisen har vært fantastisk gøy og er heldigvis ikke over enda. Vi kommer alltid til å utfordre markedet med innovative løsninger og leveranser av høy kvalitet. Vi gleder oss til tiden fremover.

​​