VK01161
TFS trengte hjelp til å rekruttere

TFS Entreprenør kom til oss med en utfordring: De trengte innhold som kunne hjelpe dem å rekruttere nye ansatte.

VK00192

TFS Entreprenør har problemer med å nå ut til potensielle ansatte. De presenterte denne utfordringen for oss og spurte om dette var noe vi kunne hjelpe dem med. Vi sa ja!

Vi møtte de ansatte på jobb og fotograferte dem i arbeid. Denne arbeidsmetoden gir naturlige portretter, bilder av realistiske situasjoner og arbeidsdager.

VK00298
VK04420
VK03904 Edit

Sent på høsten og i vinterhalvåret er det spesielt fint å fotografere bedriftsreportasjer. Den lave solen gir spennende lys og den kjølige luften kan skape stilige effekter.

Når du tar kontakt med oss kan du få tilbud på hel og halv dag med fotografering. På den måten kan du velge hvor mange dager dere vil betale for. Vi møter opp på lokasjon på avtalt dag og utnytter den tiden vi har. I etterkant redigerer vi bildene slik at de får det uttrykket dere ønsker.

VK02995 Edit
VK03461 Edit

Gode bilder av bedriften og de ansatte er viktig for å vise hva dere gjør og hvem dere er. Reportasjebildene gir eventuelle kunder eller potensielle ansatte et innblikk i bedriften. Noe som gir større sjanse for at de velger akkurat din bedrift.

Alle bedrifter trenger en oppdatert bildebank. Den er god å ha slik at man alltid har innhold å legge ut på nettside og sosiale medier.

Andre ting man burde ha i bildebanken:

- Ansattportretter

- Produktbilder

- Dronebilder

- Reklamebilder

- Film


Les mer om bildebank her: Har din bedrift bildebank?

På tide å oppdatere bildebanken?

Fotograf på dette oppdraget:

Victor Kleive
Fotograf / Midt-Norge
victor@inbovi.no
92265436
Les mer om Victor
​​