Victor Kleive

Victor sin nysgjerrighet kombinert med evnen til å tenke utenfor boksen gjør han til en spennende fotograf. Han streber etter perfeksjon i alt han foretar seg.

25 I1919

Foto: Daniel Seljebø

25 I2264 Edit 3
25 I2010

Perfeksjonist til fingerspissene

Spisskompetansen til Victor innenfor foto og film er hans evne til å se lys. Han drives av utfordringer, ser potensiale i det meste, men omtaler seg selv som en realist. Victor er utdannet fotograf fra Norsk fotofagskole med spesialisering innenfor sjangeren dokumentar. Han startet som fotograf i 2009 og har i løpet av denne tiden jobbet med internasjonale og nasjonale kunder.

Trives best når han får formidle

Victor trives best når han får frie tøyler til å formidle et budskap gjennom linsen og har hele livet visst at han ville bli en entreprenør, gjerne i kombinasjon med foto - hans interesse har alltid vært å skape. Han er et sosialt vesen noe som kommer godt med i jobben som fotograf da han møter mange ulike mennesker og får lov til å forteller deres historie.

- Fotografiet gir meg frihet. Jeg kan jobbe med prosjekter jeg synes er gøy, og bo hvor som helst i verden, nå i Trondheim. Jeg henter inspirasjon fra skogen og fjellet, havet og naturen, og av de menneskene jeg møter på veien i livet. Den uforutsigbare tilværelsen er som en drøm. En dag står jeg med dronespakene i hendene på et eller annet sted, neste dag med full konsentrasjon i noe nytt og spennende. Jeg føler meg som verdens heldigste som får mulighet til samarbeide med fantastiske kollegaer og kunder, fotografere flott arkitektur, eiendom, små-og store bedrifter og spennende mennesker.

170230 8857526 MG 7792 as Smart Object 1 1

Personlig prosjekt: Bildet er fra et pågående fotoprosjekt med tittelen «Working Animals», hvor Victor besøker ulike land i verden for å portrettere arbeidsdyr som utnyttes til fordel for oss mennesker.

25 I1269 Edit
25 I2082
25 I2315

Ønsker du å bli fotograf i vårt team?

​​