Even Lundefaret

Even er vår fotograf i Midt-Telemark. Han behersker naturlig lys og er dyktig i møte med alle typer mennesker.

Hmk 091020 68842

Foto: Hilde Mesics Kleven

Fra lærer til fotograf

Even er utdannet lærer og har i flere år tatt på seg fotooppdrag ved siden av undervisningen. Han har nå lagt undervisning til side, og satset fullt som fotograf. Pedagogikken og erfaringene har han tatt med seg videre, noe som har vist seg å være en stor fordel som fotograf, spesielt i møte med kunder.

Lærevillig, profesjonell og dedikert

Even har en god evne til å se lys og skygge. Dette får han virkelig til. Det er for han viktig å skape noe som er visuelt flott å se på. Detaljer er essensielt. Å se det tilstedeværende lyset er viktig når man skal fortelle historier ved å bruke lyset som et virkemiddel.

- Som fotograf dukker det alltid opp utfordringer man må løse på stedet, ingen eiendom er lik. Det samme gjelder menneskene man møter. Alle har ulike grunner for hvorfor de skal selge, og da må man etter beste evne forstå kundens situasjon og ønske. Jeg liker kontakten og praten jeg får med kundene.

Even er lærevillig, og for han er det viktig å levere høy kvalitet ut mot kunde. I Even sine bilder kan du se at han legger vekt på at linjer og proporsjoner skal være korrekt, og at man skal få et troverdig inntrykk av hvordan boligen faktisk ser ut.

Vi er glade for å ha med Even på laget, og ser frem til mange awesome bildeserier i tiden fremover.

DSC 2225

Selvportrett

Hmk 091020 6963
Inbovi portrett ekstra 02 2
Hmk 091020 6575 2
Inbovi portrett ekstra 01 2
Bilder 5 2

Bildet er fra et personlig prosjekt.

Ønsker du å bli fotograf i vårt team?


​​