Johanne Flatvad

Johanne har nysgjerrighet og gåpåhumør i bøtter og spann. Dette gjør henne til en allsidig fotograf.

DSCF8638

Foto: Victor Kleive.

Johanne er vår foto- og oppdragsansvarlig. Hun er den du oftest møter i telefonen når du ringer, og har uendelig med tålmodighet for spørsmål. Hun er utdannet ved Norsk Fotofagskole og har spesialisert seg på dokumentar. I tillegg har hun flere års erfaring med kundeservice.

Romantiker, men ikke håpløs

Johanne liker å ha kontroll på ting. Dette gjør at hun koordinerer pågående, framtidige og nye oppdrag uten problemer. Hun trives godt når det er mye å gjøre og svarer lett på spørsmål som "Har vi teip?" og "Når er neste oppdrag?".

Som fotograf er hun stødig på teknikk og er god på å bruke naturlig lys.

- Jeg vokste opp på gård og startet tidlig å fotografere dyrene og naturen rundt meg. Etter hvert ble jeg mer opptatt av hvordan jeg kunne bruke bildene til å formidle ting. Innerst inne er jeg er en romantiker og mener at bilder skal få deg til å føle noe. På grunn av dette prøver jeg å gi bildene en form for stemning uansett hva jeg fotograferer. Jeg liker hvordan å fotografere kan gjøre de kjedeligste ting spennende. Med hjelp av lys, skygger, farger og vinkler kan man skape bilder som forteller historier, å gi liv til motiv som kanskje ikke har det i utgangspunktet.

DSCF8157
DSCF8301
DSC 6325 3

Bildet er fra et personlig prosjekt.

DSCF8533
JFO 7474
JFO 7477 Rediger
DSC 2466 Edit 2

Bildet er fra et personlig prosjekt.

DSCF8444 2
DSCF8595

Ønsker du å bli fotograf i vårt team?


​​