Daniel Rolland Seljebø

Daniel kan sitt fag, liker å fiske, har to hunder, fem høner og er vår «technical guy».

1 H6 A2457

Foto: Vegard T. Blakstad

AU2 A5380 2

Daniel har sin fotoutdannelse fra Norsk Fotofagskole og var klassens dyktigste nerd i Photoshop. Han har også bakgrunn innen IT, som gjør han kompetent til å løse de fleste tekniske oppgaver. Når sant skal sies, har denne mannen assistert ingen ringere enn en selveste kosmopolitten Erik Almås.

Fotografisk historieforteller

At Daniel er glad i natur, teknikk og komposit er det ingen tvil om i hans bilder.

- Syv og tretti mil nordover, litt øst og oppover, ligg Ålvundfjord, ei lita fjellbygd innerst i fjorden. Her vokste jeg opp - en fjellgeit ved navn Daniel. Lidenskapen til naturen kom tidlig, og i kjølvannet av dette kom naturligvis interessen for fotografering. Med en interesse for det tekniske og en sterk indre motivasjon til å være kreativ, ble Photoshop og videoproduksjon raskt et naturlig verktøy for kreativitet. Jeg tror denne kombinasjonen har gjort meg allsidig som videograf og fotograf. Kanskje har du selv flere ganger tenkt "Jøss, ta her bilde vart da ikkje så værst", eller "Steike ta! De droneklippe her blir jo heilt sjuuuko". Vel, uansett er det den følelsen og motivasjonen som er så sterk hos meg og driver meg som fotograf. Det er denne følelsen jeg jakter etter på hvert oppdrag, forteller Daniel.

Daniel Seljebø natur

Personlig prosjekt: Daniel er glad i å fortelle historier ved å benytte kompositt som verktøy. Dette bildet er satt sammen av mange bilder. Med denne metoden kan han skape sitt eget univers.

AU2 A5442
1 H6 A5223
AU2 A5256

Ønsker du å bli fotograf i vårt team?

​​