Joakim Maylove Moltzau

Joakim er vår trofaste fotograf gjennom mange år, og det er ikke uten grunn.

Hmk 071020 5818

Foto: Hilde Mesics Kleven

Hmk 071020 5640
Inbovi portrett ekstra 16

Det som driver meg som fotograf er de fargerike dagene

Joakim har mange års erfaring som boligfotograf. Han er flink til å nå ut til mennesker, både med sine bilder og sin tilstedeværelse.

For meg er det viktig å skape en følelse og forevige en stemning som gir noen andre en drøm

Den utflytta Larvikgutten har vært med oss på reisen siden oppstarten og fotografert tusenvis av eiendommer siden den gang. Han er ikke vond å be på nye utfordringer og er flink til å motivere kollegaer og kunder. Joakim kan på mange måter omtales som en «teknisk fotograf», med særdeles god kontroll på kamera og lys.

- Det som driver meg i jobben som fotograf hos Inbovi er at ingen dager er like og at jeg hele tiden kan utvikle meg. Det gjør at arbeidshverdagen aldri blir kjedelig og at man hele tiden kan sette seg nye mål. Jeg synes det er givende å være med på å påvirke mennesker når de skal foreta sitt livs største investering, å kjøpe seg bolig. Det gir meg en god følelse. Det er inspirerende for meg som boligfotograf å vite at nesten alle boligkjøp starter med et bilde man forelsker seg i, forteller Joakim.

Joakim sine sterkeste sider som fotograf er at han er kreativ, proaktiv og hele tiden ser etter forbedringer i sitt arbeid. Det å jobbe som boligfotograf er krevende på mange måter, man må håndtere alle typer mennesker og situasjoner. Når Joakim sendes ut på et nytt oppdrag, vet vi at kunden kommer i første rekke.

Hmk 071020 5588 2
Inbovi portrett ekstra 14
Inbovi portrett ekstra 13

Ønsker du å bli fotograf i vårt team?


​​