Drone

Gir et unikt og annerledes perspektiv

Noen av våre kunder

Det skal føles enkelt, trygt og profesjonelt

Å hyre inn Inbovi som droneoperatør skal være enkelt og trygt. Våre droneoperatører har lang fartstid og er derfor et naturlig valg dersom du ønsker et godt resultat med god service og oppfølging underveis. Vi har brukt mye tid på å effektivisere vårt arbeid- som igjen gjør oss konkurransedyktige på pris.

Vi gjennomfører droneflyvning innen
  1. Eiendom
  2. Bygg -og anlegg
  3. Film -og TV produksjon
  4. Offshore
  5. Reklame
  6. Inspeksjon og analysering
  7. Musikk -og kulturarrangementer
Emma Webster

«Inbovi were fantastic to work with. They helped us achieve some very beautiful action shots that were quite difficult to synchronize. They also helped out transport our heavy equipment when our runner failed to show up! It was a very positive experience working with them all.»

Emma Webster / Nutopia
Original Documentary Series Netflix - Director

RO3-sertifisert av Luftfartstilsynet

Vi besitter Norges høyeste sertifisering innen droneoperasjoner fra Luftfartstilsynet, en såkalt RO3 sertifisering. Dette innebærer at vi kan fly på de fleste steder og i de fleste situasjoner. En slik tillatelse følger med seg stort ansvar og vi har derfor et stort fokus på sikkerhet. Vi følger myndighetenes lover og regler.

Filmproduksjon

Ofte er det behov for klipp fra luften. Med vår sertifisering fra Luftfartstilsynet kan vi bistå med flyvning i særdeles restriktive områder. Vi har bistått nasjonale og internasjonale selskap med opptak i byer, av kulturminner, på høyfjellet og til havs. Vi løser de fleste operasjoner, og henter inn nødvendige tillatelser.

Kartlegging

Inbovi tilbyr kartlegging, oppmåling, tilsyn og inspeksjon med drone (RPAS). Bruk av drone er kostnadseffektivt i forhold til tradisjonelle metoder hvor man tidligere benyttet stillas for å inspisere tak, og helikopter for å gjøre tilsyn på bruer og annen infrastruktur. Drone bidrar til effektivisering av de ulike prosessene. Kanskje spesielt innen det offentlige hvor kartlegging, befaringer, tilsyn og oppmåling er ressurskrevende. Våre operatører driver sikkert og har alle papirer i orden.

Alltid optimal kvalitet

Vi benytter bransjens beste systemdroner og følger markedet med argusøyne. Vi kan blant annet gjennomføre opptak i 5.2K / 30fps i CinemaDNG 12bit1 og 5.2K 30fps Apple ProRes. Vi har en god objektivpark til våre droner. Enten du vil vi skal levere ortofoto av vei eller filmopptak til reklame, vil kvaliteten vi leverer alltid være optimal.

Dronekvalitet_oppløsning_5.2K
Våre støttespillere innen trygg droneflyvning

Ønsker du et uforpliktende tilbud?

​​