Boligfoto

Med fokus på lys, linjer og detaljer, sørger vi for å fange boligens særpreg for eiendomsmeglere og boligselgere

fotografering vakkert hjem

En fotoleverandør du kan samarbeide tett med!

Ka-ching, nå var du heldig! Vår erfaring sier at de beste resultatene kommer av et nært og kjært samarbeid. Vi er ikke bedre enn vår siste leveranse og kundeopplevelse, og er derfor ikke bedre enn hva du forteller oss. Med dette gir vi deg det vi mener er markedets beste kundefordeler og lover å gjøre alt vi kan for at du skal bli fornøyd!

  1. Vi leverer så mange bilder boligen fortjener, enkelt og greit!
  2. Redigerer bildene våre selv
  3. Personlig kundeservice
  4. Din egen fotograf
  5. Fast pris
Bård øyane II

«Inbovi er min viktigste leverandør, og jeg drar stor nytte av deres produkter ute på befaring, og for at kunden skal få et vellykket boligsalg. De leverer bilder av ypperste kvalitet og gjør at vi skiller oss ut blant våre konkurrenter. Jeg vet at flere velger oss på bakgrunn av gode bilder.»

Bård Øyane
Eiendomsmegler 1 Skien
DSCF3999
DRS 2099
Hmk 071020 5640

Ofte stilte spørsmål

Hvor mange bilder får jeg tilsendt?

Vi leverer ikke et forhåndsbestemt antall bilder, det ville vært rart om noen gjorde, «kremt». Vi leverer så mange bilder boligen fortjener uten ekstra kostnad, enkelt og greit.

Når kan jeg forvente å få fotografering?

Vi har mange dyktige og erfarne fotografer, hos oss er det derfor kort ventetid.

Kan jeg få tildelt en egen fotograf?

Du får som regel den fotografen som er tilgjengelig, men dersom du ønsker en fast fotograf får du selvfølgelig det!


Hvor raskt får jeg bildene?

Du kan forvente å få bildene påfølgende virkedag.

Hvem redigerer bildene?

Vi redigerer bildene våre selv. I vår bransje er ikke dette en selvfølgelighet, men vi er fast bestemt på at denne kontrollen hever kvaliteten på produktet. Igjen, dette tillater oss å raskt gjøre endringer ved behov.

Hva om jeg lurer på noe eller trenger å kontakte dere?

Hos oss må du ikke kontakte et stort servicesenter utenfor Norge for å få løst et enkelt problem. Som kunde hos oss kan du alltid ta kontakt med vår dyktige koordinator på telefon eller e-post. Vi svarer på henvendelser fortløpende, og lover en personlig og god kundeservice.

DRS 2133

Det skal være fordelaktig å velge oss

Inbovi ble etablert i 2013 av en enkel grunn, nemlig å innovere og utfordre de tradisjonelle aktørene i markedet. Vi har etablert nye metoder, utviklet innovative produkter og endret fokus fra kvantum til kvalitet. Dette verdsetter våre samarbeidspartnere og kunder.

Vi skal alltid være den aktøren som jobber sammen med megler for å oppnå best resultat. De mest solide produktene og løsningene utvikles når man jobber sammen, og ikke på hver vår side av bordet. Gode relasjoner og åpenhet er viktig om man skal levere det beste av det beste.

Vi tilpasser oss våre kunder. Ingen meglere eller meglerforetak er like og derfor skreddersyr vi produkter etter ønske. Hos oss er du viktig!

Se noen av våre boligfotograferinger

Noen av våre kunder og samarbeidspartnere

Ønsker du å prøve oss?

​​