Håkon Borgen

Møt Håkon, vår fotograf på Ørland. Med hjelp av teknisk kunnskap og et kunstnerisk hode leverer han alltid nydelige bilder.

DSC 1209 Edit Edit

Foto: Johanne Flatvad

Etter noen år som elektroingeniør bestemte Håkon seg for å gjøre en helomvending å satse på lidenskapen sin. Han begynte å studere fotografi ved Norsk Fotofagskole og startet eget firma som fotograf. Etter et par år for seg selv, har han nå funnet veien til oss.

Perfekt kombinasjon

Håkon er ikke bare boligfotograf, han jobber også som kunstfotograf. Denne kombinasjonen gir han ett unikt øye for detaljer og naturlig lys. Dette kommer tydelig fram i bildene hans.

- Jeg er opptatt av å lære og mener at man alltid kan bli bedre til å fotografere. Etter studieslutt har jeg fortsatt å studere gamle fotografer og kunsthistorie, slik at jeg kan ta det med videre i arbeidet jeg gjør. I mine prosjekter synes jeg møtet med ulike mennesker er en viktig del av prosessen og jeg har alltid tid til en prat.

DSC 0953
DSC 1011
Håkon Borgen Eksamen 1

Bildet er fra det personlige prosjektet "Evig Søndag". Prosjektet tar for seg hjemstedet til Håkon, Ørland, og handler om endringene som kom etter staten bestemte seg for at kampflybasen på Ørland skal være den eneste i landet.

DSC 1107 Edit
DSC 1066
DSC 0902
DSCF7277 HDR fullsize

Boligfoto fotografert av Håkon.

DSCF2746

Arkitekturfoto av Botngård Skole, fotografert av Håkon.


​​