Seltor Bolig
Boligutvikling

«Vi bygger for mennesker og miljø»

DSCF2691

Kremmerhuset Panorama, Tønsberg

Seltor Bolig valgte oss

Seltor Bolig kom til oss med et ønske om å fornye seg visuelt. Oppdraget var tydelig. - Vi trenger nye bilder og film som skal pryde vår nye nettside!

Oppdraget fra Seltor Bolig ga oss mye rom for kreativitet. Vi startet med et gjennomgangsmøte sammen med reklamebyrå og kunde for å kartlegge behov og uttrykk. Sammen fant vi et uttrykk som passet kunden godt.

DSCF2681
DJI 0024

Vi tok for oss fem prosjekter, spredt utover østlandsområdet:

Kremmerhuset Panorama

Tønsberg

Buerløkka 8-1

Skien
Dr. Munks ParkPorsgrunn
Sentrum Terrasse

Nittedal

Tulipanveien 21Oslo

Ved valg av leverandør var det viktig for Seltor Bolig med fleksibilitet i forhold til vær og vind og mulighet til å bruke samme fotograf på alle prosjektene. Ved å bruke samme fotograf fikk de samme uttrykk på alle bildene. Det ble en del planlegging i forkant med tanke på lysforhold, når mennesker oppholdt seg i området og restriksjoner i forbindelse med droneflyvning.

“Kontrasten i bygningens ytre flater, vil gjennom sin variasjon av glans, farge og valør karakterisere nye Kremmerhuset som en viktig del av Tønsbergs skyline.” - Thorvald Bernhardt, KB arkitekter.

DSCF2701
DSCF2687

Lysforhold er viktig for å ta gode arkitekturfoto. Spesielt av bygninger som Kremmerhuset, der arkitekturen blir fremhevet av sollyset.

Kremmerhuset Panorama var tidligere et kontorbygg satt opp tidlig på 1970-tallet. Seltor Bolig har tatt det i bruk på en ny måte og forvandlet bygget om til 46 moderne leiligheter. Kremmerhuset ligger på toppen av Farmandstredet kjøpesenter, Tønsbergs største kjøpesenter, og alle leilighetene i bygget har utsikt over byen.

0002

Dr. Munks Park, Porsgrunn

Dr. Munks Park startet som en gammel næringstomt og ble etter tre byggetrinn omgjort til seks boligblokker med totalt 70 leiligheter. Blokkene er utformet for å passe fint inn mellom småhusbebyggelsen og de mer tradisjonelle tegl-blokkene i området.

0003

Linjer og vinkler kan brukes på mange ulike måter for å skape spennende bilder av arkitektur.

0004

Seltor Bolig ønsket ett naturlig uttrykk på bildene. Skygger og sollys er gode hjelpemiddel for å gjøre bildene interessante på naturlig vis.

“Hovedgrepet i Dr. Munks Park var å skape et bilfritt og parkmessig område der beboerne kunne trives både inne og ute.” - Seltor Bolig.

DSCF2528

Sentrum Terrasse, Nittedal.

00010

Som arkitekturfotograf er det viktig å finne nye måter å ramme inn bygningene på. Her brukes det grønne parkarealet på en god måte.

Sentrum Terrasse ligger på toppen av Mosenteret i Nittedal, og består av 75 leiligheter. Alle leilighetene i bygget har balkonger og de fleste har gjennomgående lys. Dette gir gode lysforhold i leilighetene og utsikt over området rundt.

“De tre bygningskroppene er plassert rundt et solrikt, stort og innbydende fellesareal, med sitteplasser, gangveier og frodige, grønne flater.” - Seltor Bolig.

0004

Hei! Takk for at du tok deg tid til å se på prosjektet.

Victor Kleive
Fotograf / Midt-Norge
victor@inbovi.no
92265436
Les mer om Victor

Trenger du en dyktig fotograf?

​​