PERSONVERNERKLÆRING

VÅRT FORMÅL MED INNSAMLING AV PERSONOPPLYSNINGER OG DINE RETTIGHETER

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Inbovi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, samt hvordan vi beskytter brukernes personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Personopplysningene kan inneholde navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og epostadresse.

Vi respekterer din rett til personvern og all behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Vi lagrer personopplysninger for å kunne utføre våre tjenester, kontakte deg og levere ferdige produkter. Vi behandler også personopplysninger for å kunne gi deg tilbud, anbefalinger og innhold tilpasset ditt bruksmønster, til analyse for å forstå markedstrendene og for å begrense misbruk av tjenestene. Ved å bruke våre tjenester aksepterer du måten vi bruker og håndterer data på.

FORMÅLET MED BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER
Vi vil aldri bruke personopplysninger til andre formål enn det som er opplyst i personvernerklæringen.

Vårt formål ved innsamling av personopplysninger er for å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å holde kontakt, identifisere ditt behov, og for å kunne sette opp møter og eventuelle tilbud.

HVORDAN VI SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER
Vi samler inn opplysninger som navn, tlf-nummer og epost hvis dere tar kontakt med oss. Dette er opplysninger du eller din eiendomsmegler frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg. Ved bestilling av boligfotografering eller boligvideo samler vi også
informasjon om adresse for å kunne levere tjenesten som bestilles.

Henvendelser blir registrert i vårt mailsystem.
Bestillinger gjennom bookingsystem registreres i vårt mailsystem og bookingsystem.


HVEM SOM HAR TILGANG TIL DATAENE
Det er kun vi i Inbovi AS og SpareBank 1 Regnskapshuset SMN som har tilgang til
personopplysningene. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN har kun tilgang til adressen innhentet
via bestillingssystemet (adressen brukes kun til identifisering av oppdrag ved regnskap og
fakturering).

Vi gir aldri informasjonen videre til en tredjepart uten brukerens samtykke.

HVOR LENGE LAGRER VI DATA?
Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge
kundeforholdet varer. Etter endt kundeforhold beholder vi kun nødvendige opplysninger for
regnskap, annen data slettes etter 12 mnd.

DIN RETT TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING
Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har
tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om
endring av dine opplysninger og rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss på inbovi@inbovi.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.


SSL OG TLS-KRYPTERING
Bekreft at forbindelsen er kryptert ved å se om adresselinjen starter med https:// og at ikonet av
en hengelås vises (avhengig av nettleser). Ved overføring av data fra deg til oss bruker nettsiden
SSL eller TLS-kryptering. Det betyr at data som sendes mellom bruker og nettsiden ikke er
lesbar av andre uønskede.


VED EVENTUELLE BRUDD PÅ VÅR SIKKERHET
Hvis et brudd på vår sikkerhet skulle forekomme så rapporteres dette innen 72 timer til riktige tilsynsorgan. Skulle din personlige informasjon være en del av sikkerhetsbruddet informerer vi deg.

NETTSIDENS BRUK AV COOKIES
For at vår nettside skal fungere optimalt, bruker Inbovi AS Cookies for å analysere det generelle
brukermønsteret. Disse opplysningene er helt anonymisert og blir brukt for statistikk,
optimalisering, analyse av nettsiden og bedring av brukeropplevelse. Informasjonskapsler er
nødvendige for å få hjemmesiden til å fungere.

MER INFORMASJON:
Du kan finne mer informasjon rundt personvern og dine rettigheter på datatilsynets nettsider.
Personvernprinsippene: https://www.datatilsynet.no/re...

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler (Cookies):
https://nettvett.no/slik-admin...

Inbovi følger gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI).

​​