Da Trondheims største næringspark ønsket å fornye seg, valgte de Inbovi som samarbeidspartner.

– Vi er stolte, takknemlige og utrolig glade for tilliten vi har fått til å utvikle Teknobyens nettside som skal benyttes av deres rundt 2000 ansatte, sier daglig leder og prosjektleder i Inbovi, Victor Kleive.

KLP er huseier og forvalter av næringsparken Teknobyen.
– KLP kom til oss med et ønske om å fornye Teknobyen for å gi alle leietakere på Teknobyen en funksjonell portal. Nettsiden fungerer i dag som en overordnet portal, sier han.

Underveis i prosessen og i arbeidet med å utvikle Teknobyen var flere fra KLP involvert, blant annet markedskoordinator Steffen Ødegård. Inbovi stilte han tre spørsmål om samarbeidet;

  1. Hva var viktig for KLP med tanke på valg av leverandør?

 – Det var at leverandøren måtte kjenne oss som organisasjon, bransjen vi jobber i samt området Teknobyen. Det ble også vektlagt tyngde og profesjonaliteten til leverandøren for å være i stand til å kunne lede og levere prosjektet med stødig hånd, der vi som kunde kun skulle supplere med info som trengtes.

  1. Hva var målet med Teknobyen.no?

 – En oversiktlig, ren og levende side som enkelt viste informasjon og elementer med området. At man på en side kunne se hvilken lunsj som skulle serveres i våre tre restauranter, aktuelle saker som er relevante for leietakerne samt å få all møteroms booking for området inn på verdensveven. Det er et stort spenn i fagområde og størrelse på leietakerne, og denne siden skulle også gjøre det lettere å finne og skape synergier mellom disse.

      3. Hvordan har samarbeidet fungert?

– Veldig bra! Vi som kunde føler oss sett og ivaretatt gjennom prosessen, og har man kommet over problemer har dette blitt løst knirkefritt på en forklarende måte. Vi har også fått gode innspill på elementer ved portalen vi selv ikke hadde tenkt på, som har gjort siden til det den er i dag. Det at gjengen i Inbovi også har tilhold på området gjør veien kort for uformelle møter som har gjort prosessen enda lettere å gjennomføre.

https://www.teknobyen.no/