COOKIES OG SÅNT!

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Inbovi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, samt hvordan vi beskytter brukernes personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Som eksempel kan nevnes navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse og epostadresse.

Vi respekterer din rett til personvern, og all behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Vi Lagrer personopplysninger for å kunne utføre våre tjenester, kontakte deg og levere ferdige produkter. Vi behandler også personopplysninger for å kunne gi deg tilbud, anbefalinger og innhold tilpasset ditt bruksmønster, til analyse for å forstå markedstrendene og for å begrense misbruk av tjenestene.

 

Ved å bruke våre tjenester aksepterer du måten vi bruker og håndterer data på.

 

FORMÅLET MED BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi vil aldri bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

Vårt formål ved innsamling av personopplysninger er for å behandle deg som kunde, samarbeidspartner, eller interessent. Vi trenger disse opplysningene for å holde kontakt, identifisere ditt behov, og for å kunne sette opp møter og eventuelle tilbud.

 

HVORDAN VI SAMLER INN PERSONOPPLYSNINGER

Vi samler inn opplysninger som navn, tlf-nummer og epost hvis dere tar kontakt med oss. Dette er opplysninger du eller din eiendomsmegler frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er en interesse fra deg. Ved bestilling av boligfotografering eller boligvideo samler vi også informasjon om adresse for å kunne levere tjenesten som bestilles.

Henvendelser blir registrert i vårt mailsystem.
Bestillinger gjennom bookingsystem registreres i vårt mailsystem og bookingsystem.

 

HVEM SOM HAR TILGANG TIL DATAENE

Det er kun vi i Inbovi og SpareBank 1 Regnskapshuset SMN som har tilgang til personopplysningene. SpareBank 1 Regnskapshuset SMN har kun tilgang til adressen innhentet via bestillingssystemet (adressen brukes kun til identifisering av oppdrag ved regnskap og fakturering).

Vi gir aldri informasjonen videre til andre tredjeparter uten brukerens samtykke.

 

HVOR LENGE LAGRER VI DATA?

Dersom du har et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Etter endt kundeforhold beholder vi kun nødvendige opplysninger for regnskap, annen data slettes etter 12mnd.

 

DIN RETT TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger.

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss på inbovi@inbovi.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg.

 

SSL OG TLS-KRYPTERING

Bekreft at forbindelsen er kryptert ved å se om adresselinjen starter med https:// og at ikonet av en hengelås vises (avhengig av nettleser). Ved overføring av data fra deg til oss bruker nettsiden SSL eller TLS-kryptering. Det betyr at data som sendes mellom bruker og nettsiden ikke er lesbar av andre uønskede.

 

NETTSIDENS BRUK AV COOKIES

For at vår nettside skal fungere optimalt, bruker Inbovi cookies for å analysere det generelle brukermønsteret. Disse opplysningene er helt anonymisert og blir brukt for statistikk, optimalisering, analyse av nettsiden og bedring av brukeropplevelse. Informasjonskapsler er nødvendige for å få hjemmesiden til å fungere.

 

MER INFORMASJON:

Du kan finne mer informasjon rundt personvern og dine rettigheter på datatilsynets nettsider.

 

Personvernprinsippene: https://www.datatilsynet.no/rettigheter-og-plikter/personvernprinsippene/

 

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler(cookies):

https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/