HVORFOR VELGE INBOVI?

Best på kundeservice!

Vi vet at kundeservice er viktig i eiendomsbransjen. Derfor har vi stort fokus på å tilfredstille meglere og kunder. Vi har rask responstid og vår kundeservice står alltid klar til å hjelpe deg.

Tilpasningsdyktig

Vi er tilpasningsdyktig og møter gjerne dine ønsker og behov. Vi mener at det viktigste verktøyet for å få et optimalt resultat, er et godt samarbeid og god kommunikasjon.

Kvalitetsbevisst

Våre fotografer er håndplukket og er dyktige i sitt fag. Vi stiller høye krav til våre fotografer, både når det kommer til teknikk, estetikk og sosial kompetanse. Alle oppdrag er like viktig, liten eller stor.

Vi redigerer bildene våre selv!

Som noen av de eneste på markedet redigerer vi bildene våre selv. På denne måten opprettholder vi våre verdier og det uttrykket vi ønsker å formidle.

Leverer tilstrekkelig med bilder

Mange andre konkurrenter tar 20 bilder, utover dette må man betale for hvert enkelt bilde man ønsker. Vi benytter  IKKE denne metoden. Vi fotograferer og leverer det antallet bilder eiendommen fortjener.

Fordelene med å være en mindre aktør

Hovedfordelen med å være en mindre aktører er tilgjengelighet. Vi ønsker ikke å være et stort nasjonalt selskap. Som en mindre aktør er vi villige til å skreddersy og tilpasse oss kundens behov.

TJENESTER OG PRODUKTER

Eiendomsfoto

Vi er fotografer som har fokus på kvalitet, fremfor kvantitet og ønsker derfor å jobbe med kunder som deler de samme tankene. Foto for oss er en lidenskap, og dette skal også komme frem i vårt arbeid. Hvert et oppdrag er like viktig. 

Erfarne fotografer

Så mange bilder du ønsker, uten ekstra kostnad

Topp moderne fotoutstyr

Rask og sikker levering av bilder

Eiendomsvideo

Ledende innen video av eiendom!

Inbovi var selskapet som startet trenden med å benytte video i boligannonse. Helst siden starten har vi vært proaktive og hatt som mål å lage markedets flotteste eiendomsvideo. Vi tilpasser oss den enkelte bolig, stor eller liten, ny eller gammel. 

Skreddersydd etter boligen

Filmutstyr av ypperste klasse

Markedes råeste video

Dronefoto

Å hyre inn en droneoperatør gjennom Inbovi er enkelt og trygt. Vi har lang fartstid som droneoperatører og er derfor et naturlig valg dersom du ønsker et godt resultat med god service og oppfølging underveis. Vi har brukt mye tid på å effektivisere vårt arbeid- dette gjør oss konkurransedyktige på pris!

Gir et unikt perspektiv

Bilder i høy kvalitet til print og web

Sertifisert R03 droneoperatør fra Luftfartstilsynet

Nysgjerrig, og ønsker å vite mer om hvordan vi kan samarbeide?

- Da vil vi gjerne hjelpe deg!