HVORFOR VELGE INBOVI?

Best på kundeservice!

Vi vet at kundeservice er viktig i eiendomsbransjen. Derfor har vi stort fokus på å tilfredstille meglere og kunder. Vi har rask responstid og vår kundeservice står alltid klar til å hjelpe deg.

Tilpasningsdyktig

Vi er tilpasningsdyktig og møter gjerne dine ønsker og behov. Vi mener at det viktigste verktøyet for å få et optimalt resultat, er et godt samarbeid og god kommunikasjon.

Kvalitetsbevisst

Våre fotografer er håndplukket og er dyktige i sitt fag. Vi stiller høye krav til våre fotografer, både når det kommer til teknikk, estetikk og sosial kompetanse. Alle oppdrag er like viktig, liten eller stor.

Vi redigerer bildene våre selv!

Som noen av de eneste på markedet redigerer vi bildene våre selv. På denne måten opprettholder vi våre verdier og det uttrykket vi ønsker å formidle.

Leverer tilstrekkelig med bilder

Mange andre konkurrenter tar 20 bilder, utover dette må man betale for hvert enkelt bilde man ønsker. Vi benytter  IKKE denne metoden. Vi fotograferer og leverer det antallet bilder eiendommen fortjener.

Fordelene med å være en mindre aktør

Hovedfordelen med å være en mindre aktører er tilgjengelighet. Vi ønsker ikke å være et stort nasjonalt selskap. Som en mindre aktør er vi villige til å skreddersy og tilpasse oss kundens behov.

TJENESTER OG PRODUKTER

Eiendomsfoto

Vi er fotografer som har fokus på kvalitet, fremfor kvantitet og ønsker derfor å jobbe med kunder som deler de samme tankene. Foto for oss en lidenskap og dette skal også komme frem i vårt arbeid innen eiendom. Hvert et oppdrag er like viktig. 

Erfarne og hyggelig fotografer

Topp moderne fotoutstyr

Rask og sikker levering av bilder

Eiendomsvideo

Ledende innen video av eiendom!

Inbovi var selskapet som startet trenden med å benytte video i boligannonse. Helst siden starten har vi vært proaktive og hatt som mål å lage markedets flotteste eiendomsvideo. Vi tilpasser oss den enkelte bolig, stor eller liten, ny eller gammel. 

Skreddersydd etter boligen

Filmutstyr av ypperste klasse

Markedes råeste video

Virtuell Visning

Vi er blant de eneste i landet med å tilby «virtuell visning» til våre meglere. Produktet gjør det mulig å besøke den aktuelle boligen i 3D/VR. 

Gå på visning hele døgnet

Fungerer på alle platformer

Interaktiv 3D- og VR-opplevelse

Dronefoto

Å hyre inn en droneoperatør gjennom Inbovi er enkelt og trygt. Vi har lang fartstid som droneoperatører og er derfor et naturlig valg dersom du ønsker et godt resultat med god service og oppfølging underveis. Vi har brukt mye tid på å effektivisere vårt arbeid- dette gjør oss konkurransedyktige på pris!

Gir et unikt perspektiv

Bilder i høy kvalitet til print og web

Sertifisert R03 droneoperatør fra Luftfartstilsynet

Kveldsfoto

Kveldsfoto er en ypperlig måte å få annonsen til å skille seg ut på finn.no, sosiale medier eller i avis. Majoriteten av boligannonser har et lyst fasadebilde som hovedbilde. Derfor vil et kveldsbilde skille seg mer ut som skaper økt interesse og flere klikk.

HDR

Bilder av eksteriør og interiør

Ekte kveldsbilde - ikke redigert som om det skulle vært kveld

Mastfoto

Mastfoto gir et flatterende perspektiv av fasade og eiendom som det ikke er mulig å oppnå fra bakkenivå. Her er flere gode grunner for å benytte seg av mastfoto:

Eiendom hvor det er utfordrende å synliggjøre uteområdet

Eiendom hvor utsikt er et betydelig salgsargument

Eiendom i skrått terreng

Hytter med mye vegetasjon

Tomannsbolig eller leilighet i øvrige etasje

Før Etter

Plantegning

Plantegning av høy kvalitet tilpasset din virksomhet

Inbovi benytter verdens ledende selskap innen produksjon av plantegninger. Dermed kan vi tilby solide tegninger  av boligen til våre kunder – både i 2D og 3D.

Rask levering - Høyoppløselige på web-og
print

 

 

3D-møblering

Virtuell møblering av høy kvalitet

Skyv "pilen" på bildet til høyre og venstre for å se virkningen av virtuell møblering. 

 

 

Et godt alternativ for umøblerte boliger

Gir bedre romfølelse og viser potensialet med rommet

Kan være et billigere alternativ til styling

Før Etter

Nysgjerrig, og ønsker å vite mer om hvordan vi kan samarbeide?

- Da vil vi gjerne hjelpe deg!