Hilde Mesics Kleven

Møt Hilde, vår fotograf i Porsgrunn som ble elsket av kundene allerede fra første stund.

AU2 A3982

Foto: Daniel Seljebø

AU2 A3859
AU2 A3959

Hilde er fotograf med bachelor innen fotojournalistikk. Hun kombinerer foto med å undervise i Yoga, holder egne kurs for både unge og eldre, barn og gravide. Hun har relevant arbeidserfaring fra filmproduksjonsselskap, tabloidaviser og som selvstendig næringsdrivende.

Hilde er hjertedrevet

Hilde sin bakgrunn innen fotojournalistikk kommer tydelig frem i hennes bilder, hun har en særdeles god evne til å fortelle gode historier.

- Magefølelsen er det som driver meg som fotograf. Menneskene og alle de ufortalte historiene. Det å kunne være med på så mye rart og møte så mange ulike personligheter. Det beste med å fotografere bolig og bygninger at de bærer en sjel og historie. Det syns jeg er spennende. Jeg tror mine beste styrker som fotograf er at jeg er intuitiv, hjertedrevet og menneskelig. Når jeg fotograferer forsøker jeg så godt jeg kan å fange essensen av objektet på et vis. Jeg kjenner etter hvordan det er å være der, hvilke historier er her, hvilke potensiale finnes her, hvordan kan jeg vise fram dette fra sin beste side. Litt som å møte mennesker i grunn. Jeg ser på meg selv som svært jordnær og jeg elsker å tilbringe fritiden min ute i naturen.

AU2 A3901
AU2 A4107
AU2 A4020
hilde-mesics-kleven-senja-foto

Personlig prosjekt: Bildet er hentet fra det evigvarende prosjektet om å dokumentere mitt eget liv, tatt med selvutløser på Senja rett før tordenværet braket løs.

Ønsker du å bli fotograf i vårt team?


Inbovi følger gjeldende råd og informasjon fra Folkehelseinstituttet (FHI).

​​